Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα Patmos Lampi Studios, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Ελληνικά

Free Premuim Templates by BIGTheme

Δωμάτια

           

Τα διαμερίσματα στο " ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ " μπορούν να φιλοξενήσουν εως και μια τετραμελή οικογένεια το καθένα ( δηλαδή το ζευγάρι των ενηλίκων και δύο παιδιά ), αφού περιλαμβάνουν παραδοσιακά διπλά χτιστά κρεβάτια ( οντάς ) και ξύλινα μονά.
Διαθέτουν κουζίνα , ψυγείο , κλιματισμό , τηλεόραση , διαδίκτυο. 'Εχει το καθένα τη δική του βεράντα με χτιστά πεζούλια , λουλούδια και πολυθρόνες - σεζ λόγκ - . Τα δύο απο αυτά είναι στο μπροστινό μέρος του συγκροτήματος - προς την πλευρά της θάλασσας - ενώ τα άλλα δύο στο πίσω μέρος - προς τον κήπο.
Είναι σίγουρο οτι οι διακοπές που θα περάσετε στο " Δελφίνι της Λάμπης " στην πανέμορφη Λάμπη της Πάτμου θα σας μείνουν αξέχαστες και για αυτό εγγύηση είναι το μαγευτικό τοπίο , η ηρεμία , η παραδοσιακή διακόσμηση , η ατμόσφαιρα του χώρου μας αλλά και η νησιώτικη καθαριότητα και φιλοξενία που επικρατούν σε αυτή τη μικρή οικογενειακή και στημένη με πολύ μεράκι επιχείρηση. Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι οτι το " Δελφίνι της Λάμπης " που δραστηριοποιείται από το 1975, έχει " χτίσει " πελατειακές σχέσεις που έχουν γίνει δυνατές φιλίες σε όλο τον κόσμο!
Σχετικά με τις τιμές μας αναφέρουμε οτι είναι ιδιαίτερα προσιτές ακόμη και στην υψηλή τουριστική περίοδο ( Ιούλιος - Αύγουστος ) αλλά είναι ακόμη ελκυστικότερες τους υπόλοιπους μήνες ( Μάιο- Ιούνιο- Σεπτέμβριο ).
Προκειμένου να ενημερωθείτε για τις τιμές μας, στείλτε μας e-mail ή επικοινωνείστε με τον κύριο Μάρκο Γαμπιεράκη στο τηλ 6971 980498.

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus