Ελληνικά

Free Premuim Templates by BIGTheme

Δωμάτια

           

Τα διαμερίσματα στο " ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ " μπορούν να φιλοξενήσουν εως και μια τετραμελή οικογένεια το καθένα ( δηλαδή το ζευγάρι των ενηλίκων και δύο παιδιά ), αφού περιλαμβάνουν παραδοσιακά διπλά χτιστά κρεβάτια ( οντάς ) και ξύλινα μονά.
Διαθέτουν κουζίνα , ψυγείο , κλιματισμό , τηλεόραση , διαδίκτυο. 'Εχει το καθένα τη δική του βεράντα με χτιστά πεζούλια , λουλούδια και πολυθρόνες - σεζ λόγκ - . Τα δύο απο αυτά είναι στο μπροστινό μέρος του συγκροτήματος - προς την πλευρά της θάλασσας - ενώ τα άλλα δύο στο πίσω μέρος - προς τον κήπο.
Είναι σίγουρο οτι οι διακοπές που θα περάσετε στο " Δελφίνι της Λάμπης " στην πανέμορφη Λάμπη της Πάτμου θα σας μείνουν αξέχαστες και για αυτό εγγύηση είναι το μαγευτικό τοπίο , η ηρεμία , η παραδοσιακή διακόσμηση , η ατμόσφαιρα του χώρου μας αλλά και η νησιώτικη καθαριότητα και φιλοξενία που επικρατούν σε αυτή τη μικρή οικογενειακή και στημένη με πολύ μεράκι επιχείρηση. Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι οτι το " Δελφίνι της Λάμπης " που δραστηριοποιείται από το 1975, έχει " χτίσει " πελατειακές σχέσεις που έχουν γίνει δυνατές φιλίες σε όλο τον κόσμο!
Σχετικά με τις τιμές μας αναφέρουμε οτι είναι ιδιαίτερα προσιτές ακόμη και στην υψηλή τουριστική περίοδο ( Ιούλιος - Αύγουστος ) αλλά είναι ακόμη ελκυστικότερες τους υπόλοιπους μήνες ( Μάιο- Ιούνιο- Σεπτέμβριο ).
Προκειμένου να ενημερωθείτε για τις τιμές μας, στείλτε μας e-mail ή επικοινωνείστε με την κυρία Αναστασία Γαμπιεράκη στο τηλ 6974 101285.

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus