Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα Patmos Lampi Studios, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Ελληνικά

Free Premuim Templates by BIGTheme

Αναψυκτήριο - Σνακ Μπαρ

“Το Δελφίνι της Λάμπης” Σνακ Μπαρ και Αναψυκτήριο.
Προσφέρουμε σαλάτες - κρύα πιάτα - μεζέδες - ομελέτες- κρέπες - τόστς και σάντουιτς. Επιπλέον στο μπαράκι μας μπορείτε να πιείτε τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ σας, η να δροσιστείτε με μια μπύρα, ή ένα αναψυκτικό. Επίσης μπορείτε να πιείτε το ουζάκι σας με ποικιλία ουζομεζέδων.

Oι πελάτες μας μπορούν να σερβίρονται είτε σε τραπέζια, είτε σε ξαπλώστρες υπο τη σκιά ομπρελών που υπάρχουν ακριβώς μπροστά στο κατάστημα, στην παραλία Λάμπη με τα πολύχρωμα βότσαλα.

 Ο εσωτερικός χώρος του αναψυκτηρίου παραπέμπει σε παλιό ιστιοφόρο καράβι και από το μπαρ του βλέπεις τη θάλασσα.

 Ο διαδρομος αυτός οδηγεί τον επισκέπτη από την παραλία στις γκαρσονιέρες του "Δελφινιού της Λάμπης".

'Οστρακα και βότσαλα απο το βυθό της Λάμπης! Της παραλίας με τα μοναδικά πολύχρωμα βότσαλα που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ο Πειρατής της Λάμπης


Μπροστά από την παραλία της Λάμπης και στο θαλάσσιο εμπορικό δρόμο προς τη Σάμο και την Ικαρία υπάρχουν πλήθος ναυαγίων που προέκυψαν είτε απο επιθέσεις πειρατών - κουρσάρων είτε απο τρικυμίες.  Ο πειρατής μας ατενίζει λοιπόν το Αιγαίο Πέλαγος και πλημμυρίζει απο μνήμες.....

Περισσότερες φωτογραφίες


Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Πρωινό στην παραλία της  Λάμπης στην Πάτμο και μπροστά από το κατάστημά μας το " Δελφίνι της Λάμπης " ...  Στιγμές απέραντης γαλήνης που το μπλέ του ουρανού συναντά το μπλέ της θάλασσας... Πραγματικά αγαλιάζει η ψυχή και ηρεμεί το πνεύμα . Οι πελάτες μας ξυπνούν νωρίς για να απολαύσουν αυτή τη στιγμή της ημέρας . Πραγματικά μπορείς να κάνεις διακοπές από τους έντονους ρυθμούς και το άγχος της σύγχρονης ζωής ...
       Νιώθουμε ευλογημένοι που ζούμε σ αυτόν τον τόπο και μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες μας !!

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus