Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα Patmos Lampi Studios, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Ελληνικά

Free Premuim Templates by BIGTheme

Παραλία Λάμπη

Η Παραλία Λάμπη στην Πάτμο, είναι μια πανέμορφη παραλία με κρυστάλλινα νερά, διάσημη για τα πολύχρωμα βότσαλά της. Βρίσκεται  στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού, σε απόσταση 9 km από τη Σκάλα. Εϊναι πολύ ωραία οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλλες θαλάσσης ακριβώς μπροστά στο αναψυκτήριο "Δελφίνι της Λάμπης". Εκεί μπορείτε να απολαύσετε γευστικές μεσογειακές σαλάτες, κρέπες, κρύα πιάτα για να συνοδέψετε το ουζάκι, την μπύρα ή το καφεδάκι σας, που ετοιμάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο στη χόβολη.

Τα Βότσαλα της παραλίας Λάμπη

Τα βότσαλα αυτά έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο σαν αναμνηστικό που μετέφεραν σπίτι τους  οι επισκέπτες μετά τις διακοπές τους. Δυστυχώς όμως η φύση δεν  προλαβαίνει πιά να βγάζει αυτά που της αφαιρούνται. Υπάρχει σχετική σήμανση στην παραλία και όλοι είναι πιο προσεκτικοί στην ποσότητα που συλλέγουν. Έχουν αντιληφθεί οτι είναι σημαντικό τα βότσαλα αυτά- φυσικά έργα τέχνης - να παραμείνουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της παραλίας Λάμπη με τα πανέμορφα βότσαλα, πατήστε εδώ.

Για να' ρθείτε οδικώς, ακολουθείστε το δρόμο μετά την παραλία του Κάμπου η επόμενη παραλία που θα συναντήσετε στον ίδιο δρόμο, είναι η Λάμπη.

Η παραλία Λάμπη κυριολεκτικά "λάμπει" εξαιτίας των πεντακάθαρων νερών και των χρωματιστών βότσαλων. Είναι ιδανική για οικογένειες. η Λάμπη έχει ιδιοκτησίες οικογενειακές που κάποτε ανήκαν σ'έναν προπάππου του σημερινού ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου.

Ο δρόμος μέχρι την παραλία είναι άσφαλτος και πραγματοποιούνται δρομολόγια με λεωφορείο. Στην παραλία θα βρείτε ένα αναψυκτήριο με πολύ ευχάριστο περιβάλλον, που σερβίρει νόστιμους μεζέδες, δροσερά ποτά και αναψυκτικά, καθώς και καφέδες.
Εκεί θα βρείτε και το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε στα 1881 από τον προπάππο του σημερινού ιδιοκτήτη του "Δελφινιού της Λάμπης", τον κύριο Μάρκο.

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus