Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα Patmos Lampi Studios, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Ελληνικά

Free Premuim Templates by BIGTheme

Το νησί της Πάτμου

Την πρώτη φορά που θα επισκεφθείτε την Πάτμο θα αισθανθείτε το νησί αυτό να σας κερδίζει με την γαλήνια μυστηριακή ατμόσφαιρα του και το ιδιαίτερο φώς που εκπέμπει.
Το μυστικό πίσω από την δημοφιλία της Πάτμου, είναι η μεγάλη γκάμα από όμορφους και ταλαντούχους ανθρώπους που επισκέφτονται το νησί κάθε χρονιά, ξανά και ξανά...

Το να ζείς στην Πάτμο είναι ευλογία.
Οι αργοί ρυθμοί της σε παρασέρνουν ενώ ο αέρας της κάθε εποχής σε εμπνέει με διαφορετικό τρόπο.
Η θάλασσά της σου δίνει ζωή και ο ήλιος μοιάζει να λάμπει με περισσότερες αχτίδες που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός και ζωντανός.
Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ενέργεια και τον μαγνητισμό της ατμόσφαιρας, είναι ένα γεωφυσικό φαινόμενο που δεν μπορούν όλοι να νιώσουν ή να δουν.
Όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου βλέπεις το μοναστήρι κτισμένο επιβλητικά στην κορυφή της Χώρας.
Η οδήγηση και το περπάτημα στο νησί είναι απόλαυση: δεν υπάρχει ούτε ένα φανάρι στους δρόμους, που στριφογυρνάνε αποκαλύπτοντας ένα καινούριο σκηνικό μετά από κάθε στροφή.
Κάτι που ξέρουν και στο τελευταίο χωριό ανά τον κόσμο είναι ότι στην Πάτμο γράφτηκε η Αποκάλυψη, το τελευταίο βιβλίο της Βίβλου, από τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο (γνωστό επίσης ως αγαπημένο μαθητή του Ιησού) όταν ήταν εδώ σε εξορία.
Το ταξίδι με πλοίο απο Πειραιά διαρκεί περίπου 7-8 ώρες αλλά ο προορισμός ανταμείβει τον επισκέπτη.
Εδώ όλα είναι δίπλα σου κι έτσι οι μέρες γίνονται τεράστιες.
Πηγή:http://www.patmos-island.com

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus